Hiren's Boot CD nedir?

Hiren's Boot CD nedir? Çalışmayan PC yi kurtar. Bozuk PC yi onarma. Açılmayan bilgisayarınızı onarın.

hirens boot cd
hirens boot cd
Hiren's Boot CD adından da anlaşılacağı gibi bilgisayarınızın boot esnasında kullanabileceği MS-DOS  (msdos nedir?) programıdır. İçerisinde Sayısız programa ev sahipliği yapar ve isterseniz usb isterseniz cd ye aktarabilme özelliği vardır. Özellikleri ise şunlardır:
İçerisindeki mini windows xp ile açılmayan ya da bozuk olan pc nizi tertemiz vaziyette açabilirsiniz.
İçerisindeki mini linux veya ubuntu (sürüme göre) ile bilgisayarınızı usb veya ram üzerinden boot edebilirsiniz?
İçerisindeki antivirüs programları ile windowsun içinde iken kurtaramadığınız virüslü dosyalarınızı ms dos sayesinde alt edebilirsiniz.


hirens boot cd mini xp
İçerisindeki HDD yani harddisk onarma programları ile kolayca bad sector onarımı yapabilirsiniz.Ayrıca harddisk sıfırlama hard disk parçalama ve harddisk format manyetik oynama gibi profesyonel ayarlarıda kullanabilirsiniz.

Örneğin harddiskiniz bozuldu ve attınız. Sadece program sayesinde usb yi takın windows xp yi çalıştırın ve sadece rami kullanarak internette dolaşın, programlara girin.

Örneğin önceden silinmiş olduğunuz dosyalar var ve hiçbir programla bulunamıyor.Fakat içerisindeki recovery file vb. programlarla 2-3 sene önceki silinmiş dosyalar bile bulunur.
Ayrıca Kazıma işlemi ile güvenli bir hdd oluşturabilir, dosyaların bulunmamasını sağlayabilirsiniz..
Google Plusta Paylaş

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Yorum:

Yorum Gönder